visibility Similar

code Related

Portrett. Dame med flettet, oppsatt hår. Bildet er skarp, ovalt uttonet. Det ser ut for ikke å være ferdig tusjert til hvit bakgrunn.

Portrett. Kvinne, står bak et rundt bord som hun lener mot med begge hendene sine. Håret hennes er utslått, og har på seg mellommørk skjørt og hvit bluse med brosje i halsen. På bordet ligger en åpnet bok.

Portrett. Dame står med hendene bak ryggen. Hun har på seg mellommørk kjoledrakt med hvit brystparti, høyhalset. Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Ung dame står med begge hendene bak ryggen. Hun har på seg mørk kjole med utbrodering på brystet, brosjesmykke og lang kjede rundt halsen.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Dame, står og støtter til en pinnestol. Hun har på seg frakk med belte og hatt.Bildet er tatt i Sørfold.

Portrett. Dame står ved og støtter sin høyre hånd på en pinnestols skulderbrett. Hennes venstre arm hviler bak ryggen. Hun har på seg mørk kjoledrakt med hvitt brystparti.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Dame står ved en pinnestol som hun støtter til med sin høyre hånd på skulderbrettet. Hennes venstre hånd har hun bak ryggen. Hun har på seg todelt kjoledrakt med hvit magebelte. Hun har også brosje i halsen.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Dame som sitter på en pinnestol. Hun har på seg en mørk kjole med hvite knapper på siden fra ermhulen og opp til skulderen. Hun har på seg høyhalset skjorte/tynn genser med en brosje i halsen.Bildet er tatt på Reine i Lofoten.

Portrett. Dame står på huk med et barn stående ved siden av.

Portrett. Dame står ved et rundt bord. Hun har på seg hvit kjole. Oppå bordet en liten hvit duk, og oppå den ligger en åpnet bok.

description

Summary

Portrett. Dame står ved et rundt bord. Hun har på seg hvit kjole. Oppå bordet en liten hvit duk, og oppå den ligger en åpnet bok.

label_outline

Tags

alette birgitte jorgensen gildeskal inndyr hans nikolai m skaugvold gildeskal kommune levnetsbeskrivelser nordlandsmuseet gildeshob gildeskal municipality inanimals life descriptions the nordland museum portrait portrait photographs lady table furniture woman dresses dress white dress ladies women man middle aged woman
date_range

Date

01/01/1916 - 01/01/1920
create

Source

Digital museum
link

Link

https://digitaltmuseum.org/
copyright

Copyright info

No known restrictions on publication.

label_outline Explore Alette Birgitte Jorgensen, Alette Birgitte Jorgensen, White Dress

Portrett. Gildeskål. Inndyr. Bak fra venstre: Tora Eilertsen, Josefine Løding og Thordis Olufsen.Foran: Synva Skaugvold.

Portrett. Kvinne. Sitter. Har kjole på seg.Bildet er tatt i Beiarn.

Portrett. Gutt. ca 6 år.Står. Gildeskål Kommune

Familien Bjerke på Nerkvern, Brumunddal. Elen Olsen skjenker kaffe. Sittende er ukjent, Lars Bjerke, Ottilia Augusta Bjerke født Grüner, Lisbeth Bjerke med stripete kjole, Mina Maurud født Korning, Borger Bjerke med langpipe. Stående bak nummer 2 er Thore Christian Bjerke, Maurud.

Johan Adolph Steen Swensen og hustru Margrethe Christine Dortea Beichmann

Portrett. Konfirmanter. Gildeskål. 1924. Fra v.. Emil Bernhard Johannessen, Fleinvær og Arnljot Johan Eliassen, Fleina

Portrett. Mann. Sitter. Har dress på seg. Gildeskål Kommune

Portrett. Mann. Sitter på en stol. Har på seg dress og lue.Bildet er tatt i Sørfold.

Portrett.Gildeskål. For. Paul Henry Hansen, f. 1903.Sønn av Petter Jørgen Hansen og Marie Augustinussen. Oppfostret hos Petter Hansen og Jørgine Augustinussen Hjertø.

Portrett. Bryllup. Brudepar i 20-30-åra. Begge står. Brudeslør.Mørk kjole. Bildet er muligens tatt i Lofoten.

Brystportrett av jente med kjole, halssmykke og sløyfe i håret. Hun kikker ut mot høyre i bildet.

Portrett av en ung kvinne i lys, rutete kjole. Hun sitter på en rottingstol og lener seg mot et lite bord. Hun er pyntet med langt halskjede og en brosje (nål) i halsen. På bildet er det skrevet "Malene....resten er utydelig...muligens Ø eller Ped..Pedersen? Albumet har vært eid av Olga Marie Pedersen. På denne tiden bodde det flere Malene i Vadsø. Blant annet Hanna Malene Schistad, født 1854. Det finnes bilder av andre i Schistad-familien i dette albumet. Det finnes også en Malene Larsen, født 17.08.1844 som er oppført med "yrke: formue", hun bor i Toldbodgate 62 i 1910.

Topics

alette birgitte jorgensen gildeskal inndyr hans nikolai m skaugvold gildeskal kommune levnetsbeskrivelser nordlandsmuseet gildeshob gildeskal municipality inanimals life descriptions the nordland museum portrait portrait photographs lady table furniture woman dresses dress white dress ladies women man middle aged woman